Lopata za pizzu / 36cm / 160cm / Azzura
- Cijena bez PDV:
119,57 €
- Cijena s PDV-om:
145,88 €
- Koda:
8019618116395
- U kartonu:
1 kos
- Linija:
- Tip:
- Marka:
Zaliha: na zalihi
kos
Opis proizvoda
Perforirani lopata za pizzu proizvođača Gi-Metal, linija Azzura promjera 36cm i dužine ručke 120cm.
Perforirana lopata donosi mnoge prednosti: Lakše klizanje - manja površina lopate znači manje trenja između rešetke i tijesta. Rupice su dodatno zaglađene i zaobljene na rubovima kako bi tijesto lakše klizilo na i s lopatice, što znači da ćete moći potrošiti manje brašna na površinu podloge za pripremu. Lakoća: Perforirana lopata sadrži manje materijala, što se pozitivno odražava na njenu težinu, što će svakako cijeniti oni koji se njime bave duže vrijeme. Manje dima: Ako se u pečenju koristi manje brašna, proizvodi se manje dima. Bolji okus: Nema više zagorjelog i gorkog okusa uzrokovanog zagorenim brašnom ispod tijesta. Manje čišćenja: Ako ima manje zagorjelog brašna, to će također dobro utjecati na čistoću i stanje pećnice nakon upotrebe. Kombinacijom materijala pobrinuli su se da lopata bude izdržljiva i pogodan za kontakt s hranom, a s druge strane dovoljno je lagan da pizzaolo nakon cjelodnevnog rada ne osjeća bolove u leđima. Više od 30 godina iskustva omogućilo je tvrtki GI METAL kvalitetnu, inovativnu i strastvenu proizvodnju svojih proizvoda, što se ogleda u njihovoj upotrebi.
Promjer utovarne površine: 36x36cm
Dužina ručke: 120cm
Dužina lopate: 160cm
Perforirana lopata donosi mnoge prednosti: Lakše klizanje - manja površina lopate znači manje trenja između rešetke i tijesta. Rupice su dodatno zaglađene i zaobljene na rubovima kako bi tijesto lakše klizilo na i s lopatice, što znači da ćete moći potrošiti manje brašna na površinu podloge za pripremu. Lakoća: Perforirana lopata sadrži manje materijala, što se pozitivno odražava na njenu težinu, što će svakako cijeniti oni koji se njime bave duže vrijeme. Manje dima: Ako se u pečenju koristi manje brašna, proizvodi se manje dima. Bolji okus: Nema više zagorjelog i gorkog okusa uzrokovanog zagorenim brašnom ispod tijesta. Manje čišćenja: Ako ima manje zagorjelog brašna, to će također dobro utjecati na čistoću i stanje pećnice nakon upotrebe. Kombinacijom materijala pobrinuli su se da lopata bude izdržljiva i pogodan za kontakt s hranom, a s druge strane dovoljno je lagan da pizzaolo nakon cjelodnevnog rada ne osjeća bolove u leđima. Više od 30 godina iskustva omogućilo je tvrtki GI METAL kvalitetnu, inovativnu i strastvenu proizvodnju svojih proizvoda, što se ogleda u njihovoj upotrebi.
Promjer utovarne površine: 36x36cm
Dužina ručke: 120cm
Dužina lopate: 160cm