Lopata za pizzu /33cm/ 183cm/ Napoletana
- Cijena bez PDV:
114,12 €
- Cijena s PDV-om:
139,23 €
- Koda:
8019618146910
- U kartonu:
1 kos
- Premer [mm]:
330
- Linija:
- Tip:
- Marka:
Zaliha: na zalihi
kos
Opis proizvoda
Napoletana linija lopata za pizzu osmišljena je kako bi zadovoljila potrebe pizza pekara koji pizzu pripremaju na napuljski način, u tradicionalnoj napuljskoj peći na drva, gdje temperature dosežu preko 500 stupnjeva i veliki broj pizza se peče u kratko vrijeme.
Površina lopata je dizajnirana u skladu s načinom umetanja tijesta pizze na lopatu (tijesto se postavlja na sredinu i intenzivnije razvlači prema krajnjim točkama lopatice), a perforacija lopate funkcionalno prati ovaj način pripreme: dizajn, kružni oblik te broj i raspored rupa omogućavaju idealan otpad brašna ispod tijesta, prema posebnom načinu punjenja tijesta prema napuljskoj tradiciji.
Lopate za pizzu talijanskog proizvođača GI Metal spadaju u svjetski vrh ove vrste alata. Kombinacijom materijala pobrinuli su se da reket bude izdržljiv i pogodan za kontakt s hranom, a s druge strane dovoljno je lagan da pizzadžija ne osjeća bolove u leđima nakon cjelodnevnog rada. Više od 30 godina iskustva omogućilo je tvrtki GI METAL kvalitetnu, inovativnu i strastvenu proizvodnju svojih proizvoda, što se očituje u njihovoj uporabi.
Perforacija lopate donosi mnoge prednosti: Lakše klizanje - manja površina reketa znači manje trenja između lopate i testa. Rupice su dodatno zaglađene i zaobljene na rubovima kako bi tijesto lakše klizilo na i s lopatice, što znači da ćete moći potrošiti manje brašna na površinu podloge za pripremu. Lakoća: Perforirana lopata sadrži manje materijala, što se pozitivno odražava na njegovu težinu, što će svakako cijeniti oni koji se njime bave duže vrijeme. Manje dima: Ako se u pečenju koristi manje brašna, proizvodi se manje dima. Bolji okus: Nema više zagorjelog i gorkog okusa izazvanog zagorenim brašnom ispod tijesta. Manje čišćenja: Ako ima manje zagorjelog brašna, to će također dobro utjecati na čistoću i stanje pećnice nakon upotrebe.
Promjer utovarne površine: 33x33cm
Dužina ručke: 150 cm
Dužina lopate: 183 cm
Težina: 0,91 kg
Površina lopata je dizajnirana u skladu s načinom umetanja tijesta pizze na lopatu (tijesto se postavlja na sredinu i intenzivnije razvlači prema krajnjim točkama lopatice), a perforacija lopate funkcionalno prati ovaj način pripreme: dizajn, kružni oblik te broj i raspored rupa omogućavaju idealan otpad brašna ispod tijesta, prema posebnom načinu punjenja tijesta prema napuljskoj tradiciji.
Lopate za pizzu talijanskog proizvođača GI Metal spadaju u svjetski vrh ove vrste alata. Kombinacijom materijala pobrinuli su se da reket bude izdržljiv i pogodan za kontakt s hranom, a s druge strane dovoljno je lagan da pizzadžija ne osjeća bolove u leđima nakon cjelodnevnog rada. Više od 30 godina iskustva omogućilo je tvrtki GI METAL kvalitetnu, inovativnu i strastvenu proizvodnju svojih proizvoda, što se očituje u njihovoj uporabi.
Perforacija lopate donosi mnoge prednosti: Lakše klizanje - manja površina reketa znači manje trenja između lopate i testa. Rupice su dodatno zaglađene i zaobljene na rubovima kako bi tijesto lakše klizilo na i s lopatice, što znači da ćete moći potrošiti manje brašna na površinu podloge za pripremu. Lakoća: Perforirana lopata sadrži manje materijala, što se pozitivno odražava na njegovu težinu, što će svakako cijeniti oni koji se njime bave duže vrijeme. Manje dima: Ako se u pečenju koristi manje brašna, proizvodi se manje dima. Bolji okus: Nema više zagorjelog i gorkog okusa izazvanog zagorenim brašnom ispod tijesta. Manje čišćenja: Ako ima manje zagorjelog brašna, to će također dobro utjecati na čistoću i stanje pećnice nakon upotrebe.
Promjer utovarne površine: 33x33cm
Dužina ručke: 150 cm
Dužina lopate: 183 cm
Težina: 0,91 kg