Lopata za pizzu / 33cm / 156cm / Azzura
- Cijena bez PDV:
103,14 €
- Cijena s PDV-om:
125,83 €
- Koda:
8019618116371
- U kartonu:
1 kos
- Linija:
- Tip:
- Marka:
Zaliha: na zalihi
kos
Opis proizvoda
Lopata za pizzu proizvođača GI Metal, Azzura Line, promjera lopata 36cm i dužine drške 120cm.
lopate za pizzu talijanskog proizvođača GI Metal spadaju u svjetski vrh ove vrste alata. Kombinacijom materijala pobrinuli su se da lopata bude izdržljiv i pogodan za kontakt s hranom, a s druge strane dovoljno je lagan da pizzaolo ne osjeća bolove u leđima nakon cjelodnevnog rada. Više od 30 godina iskustva omogućilo je tvrtki GI METAL kvalitetnu, inovativnu i strastvenu proizvodnju svojih proizvoda, što se očituje u njihovoj primjeni.
Perforacija lopata donosi mnoge prednosti: Lakše klizanje - manja površina lopata znači manje trenja između lopata i testa. Rupice su dodatno zaglađene i zaobljene na rubovima kako bi tijesto lakše klizilo na i s lopatice, što znači da ćete moći potrošiti manje brašna na površinu podloge za pripremu. Lakoća: Perforirana lopata sadrži manje materijala, što se pozitivno odražava na njegovu težinu, što će svakako cijeniti oni koji se njime bave duže vrijeme. Manje dima: Ako se u pečenju koristi manje brašna, proizvodi se manje dima. Bolji okus: Nema više zagorjelog i gorkog okusa izazvanog zagorenim brašnom ispod tijesta. Manje čišćenja: Ako ima manje zagorenog brašna, to će također dobro utjecati na čistoću i stanje pećnice nakon upotrebe.
Promjer površine za utovar: 36x36cm
Dužina ručke: 120cm
Duljina lopata: 156cm
lopate za pizzu talijanskog proizvođača GI Metal spadaju u svjetski vrh ove vrste alata. Kombinacijom materijala pobrinuli su se da lopata bude izdržljiv i pogodan za kontakt s hranom, a s druge strane dovoljno je lagan da pizzaolo ne osjeća bolove u leđima nakon cjelodnevnog rada. Više od 30 godina iskustva omogućilo je tvrtki GI METAL kvalitetnu, inovativnu i strastvenu proizvodnju svojih proizvoda, što se očituje u njihovoj primjeni.
Perforacija lopata donosi mnoge prednosti: Lakše klizanje - manja površina lopata znači manje trenja između lopata i testa. Rupice su dodatno zaglađene i zaobljene na rubovima kako bi tijesto lakše klizilo na i s lopatice, što znači da ćete moći potrošiti manje brašna na površinu podloge za pripremu. Lakoća: Perforirana lopata sadrži manje materijala, što se pozitivno odražava na njegovu težinu, što će svakako cijeniti oni koji se njime bave duže vrijeme. Manje dima: Ako se u pečenju koristi manje brašna, proizvodi se manje dima. Bolji okus: Nema više zagorjelog i gorkog okusa izazvanog zagorenim brašnom ispod tijesta. Manje čišćenja: Ako ima manje zagorenog brašna, to će također dobro utjecati na čistoću i stanje pećnice nakon upotrebe.
Promjer površine za utovar: 36x36cm
Dužina ručke: 120cm
Duljina lopata: 156cm