Lopata za pizzu / Amica / 32cm / 152cm
- Cijena bez PDV:
64,31 €
- Cijena s PDV-om:
78,46 €
- Koda:
8019618141960
- U kartonu:
1 kos
- Premer [mm]:
320
- Linija:
- Tip:
- Marka:
Zaliha: na zalihi
kos
Opis proizvoda
Lopata za pizzu s rupama iz linije Amica Line, dimenzija 32 cm s dužinom ručke 120 cm.
Više od 30 godina iskustva omogućilo je tvrtki GI METAL kvalitetnu, inovativnu i strastvenu proizvodnju svojih proizvoda, što se očituje u njihovoj primjeni.
Perforacija lopata donosi mnoge prednosti: Lakše klizanje - manja površina lopata znači manje trenja između lopata i testa. Rupice su dodatno zaglađene i zaobljene na rubovima kako bi tijesto lakše klizilo na i s lopatice, što znači da ćete moći potrošiti manje brašna na površinu podloge za pripremu. Lakoća: Perforirani reket sadrži manje materijala, što se pozitivno odražava na njegovu težinu, što će svakako cijeniti oni koji se njime bave duže vrijeme. Manje dima: Ako se u pečenju koristi manje brašna, proizvodi se manje dima. Bolji okus: Nema više zagorjelog i gorkog okusa izazvanog zagorenim brašnom ispod tijesta. Manje čišćenja: Ako ima manje zagorenog brašna, to će također dobro utjecati na čistoću i stanje pećnice nakon upotrebe.
Lopata za pizzu talijanskog proizvođača GI Metal spadaju u svjetski vrh ove vrste alata. Kombinacijom materijala pobrinuli su se da lopata bude izdržljiva i pogodan za kontakt s hranom, a s druge strane dovoljno je lagan da pizzaolo ne osjeća bolove u leđima nakon cjelodnevnog rada.
Promjer utovarne površine: 32cm
Dužina: 152cm
Više od 30 godina iskustva omogućilo je tvrtki GI METAL kvalitetnu, inovativnu i strastvenu proizvodnju svojih proizvoda, što se očituje u njihovoj primjeni.
Perforacija lopata donosi mnoge prednosti: Lakše klizanje - manja površina lopata znači manje trenja između lopata i testa. Rupice su dodatno zaglađene i zaobljene na rubovima kako bi tijesto lakše klizilo na i s lopatice, što znači da ćete moći potrošiti manje brašna na površinu podloge za pripremu. Lakoća: Perforirani reket sadrži manje materijala, što se pozitivno odražava na njegovu težinu, što će svakako cijeniti oni koji se njime bave duže vrijeme. Manje dima: Ako se u pečenju koristi manje brašna, proizvodi se manje dima. Bolji okus: Nema više zagorjelog i gorkog okusa izazvanog zagorenim brašnom ispod tijesta. Manje čišćenja: Ako ima manje zagorenog brašna, to će također dobro utjecati na čistoću i stanje pećnice nakon upotrebe.
Lopata za pizzu talijanskog proizvođača GI Metal spadaju u svjetski vrh ove vrste alata. Kombinacijom materijala pobrinuli su se da lopata bude izdržljiva i pogodan za kontakt s hranom, a s druge strane dovoljno je lagan da pizzaolo ne osjeća bolove u leđima nakon cjelodnevnog rada.
Promjer utovarne površine: 32cm
Dužina: 152cm