Lopata za pizzu / 33cm / 96cm / Azzura
- Cijena bez PDV:
94,58 €
- Cijena s PDV-om:
115,39 €
- Koda:
8019618145654
- U kartonu:
1 kos
- Linija:
- Tip:
- Marka:
Zaliha: na zalihi
kos
Opis proizvoda
Perforirana lopata za pizzu proizvođača GI Metal, Azzura Line, promjera lopata 33cm i dužine drške 60cm.
lopate za pizzu talijanskog proizvođača GI Metal spadaju u sam svjetski vrh ove vrsta opreme. Kombinacijom materijala pobrinuli su se da lopata bude izdržljiv i pogodan za kontakt s hranom, a s druge strane dovoljno je lagan da pizzaolo ne osjeća bolove u leđima nakon cjelodnevnog rada. Više od 30 godina iskustva omogućilo je tvrtki GI METAL kvalitetnu, inovativnu i strastvenu proizvodnju svojih proizvoda, što se ogleda u njihovoj upotrebi.
Perforacija lopata donosi mnoge prednosti: Lakše klizanje - manja površina rešetke znači manje trenja između rešetke i tijesta. Rupice su dodatno zaglađene i zaobljene na rubovima kako bi tijesto lakše klizilo na i s lopatice, što znači da ćete moći potrošiti manje brašna na površinu podloge za pripremu. Lakoća: Perforirana lopata sadrži manje materijala, što se pozitivno odražava na njegovu težinu, što će svakako cijeniti oni koji se njime bave duže vrijeme. Manje dima: Ako se u pečenju koristi manje brašna, proizvodi se manje dima. Bolji okus: Nema više zagorjelog i gorkog okusa izazvanog zagorenim brašnom ispod tijesta. Manje čišćenja: Ako ima manje zagorjelog brašna, to će također dobro utjecati na čistoću i stanje pećnice nakon upotrebe.
Promjer površine za ulaganje: 33x33cm
Duljina ručke: 60cm
Dužina lopata: 96cm
lopate za pizzu talijanskog proizvođača GI Metal spadaju u sam svjetski vrh ove vrsta opreme. Kombinacijom materijala pobrinuli su se da lopata bude izdržljiv i pogodan za kontakt s hranom, a s druge strane dovoljno je lagan da pizzaolo ne osjeća bolove u leđima nakon cjelodnevnog rada. Više od 30 godina iskustva omogućilo je tvrtki GI METAL kvalitetnu, inovativnu i strastvenu proizvodnju svojih proizvoda, što se ogleda u njihovoj upotrebi.
Perforacija lopata donosi mnoge prednosti: Lakše klizanje - manja površina rešetke znači manje trenja između rešetke i tijesta. Rupice su dodatno zaglađene i zaobljene na rubovima kako bi tijesto lakše klizilo na i s lopatice, što znači da ćete moći potrošiti manje brašna na površinu podloge za pripremu. Lakoća: Perforirana lopata sadrži manje materijala, što se pozitivno odražava na njegovu težinu, što će svakako cijeniti oni koji se njime bave duže vrijeme. Manje dima: Ako se u pečenju koristi manje brašna, proizvodi se manje dima. Bolji okus: Nema više zagorjelog i gorkog okusa izazvanog zagorenim brašnom ispod tijesta. Manje čišćenja: Ako ima manje zagorjelog brašna, to će također dobro utjecati na čistoću i stanje pećnice nakon upotrebe.
Promjer površine za ulaganje: 33x33cm
Duljina ručke: 60cm
Dužina lopata: 96cm