Lopata za pizzu / 23x40cm/160cm / Azzura
- Cijena bez PDV:
105,30 €
- Cijena s PDV-om:
128,47 €
- Koda:
8019618160411
- U kartonu:
1 kos
- Premer [mm]:
230
- Linija:
- Tip:
- Marka:
Zaliha: na zalihi
kos
Opis proizvoda
Lopata za pizzu Alla Romana iz linije Azzura Line, dimenzije 23x40cm, pogodna je za pečenje Pinsa Romana pizza, posebne vrste ovalne ili četvrtaste pizze, hrskavog ruba i meke unutrašnjosti. Tradicionalno su se za izradu pinsa koristile drvene lopate, ali ova donosi mnoga poboljšanja u pogledu težine, stabilnosti, izdržljivosti, boljeg klizanja i higijene. Lopata ove veličine pogodna je i za pečenje svih vrsta krušnih proizvoda.
Lopate za pizzu talijanskog proizvođača GI Metal spadaju u sam svjetski vrh ovakvih proizvoda. Kombinacijom materijala pobrinuli su se da kore budu postojane i prikladne za kontakt s hranom, ali su s druge strane dovoljno lagane da pizzaš ne osjeća bolove u leđima nakon cjelodnevnog rada. Više od 30 godina iskustva omogućilo je tvrtki GI METAL kvalitetnu, inovativnu i strastvenu proizvodnju svojih proizvoda, što se očituje u njihovoj uporabi.
Perforacija lopate donosi mnoge prednosti: Lakše klizanje - manja površina lopate znači manje trenja između lopate i tijesta. Rupice su dodatno zaglađene i zaobljene na rubovima kako bi tijesto lakše klizilo po kori i s nje, što znači da ćete moći potrošiti manje brašna na površinu za pripremu. Lakoća: Perforirana lopata sadrži manje materijala, što se pozitivno odražava na njegovi težini, što će svakako cijeniti oni koji se njime bave duže vrijeme. Manje dima: Ako se u pečenju koristi manje brašna, proizvodi se manje dima. Bolji okus: Nema više zagorjelog i gorkog okusa izazvanog zagorenim brašnom ispod tijesta. Manje čišćenja: Ako ima manje zagorjelog brašna, to će također dobro utjecati na čistoću i stanje pećnice nakon upotrebe.
Promjer površine za ulaganje: 23cm
Duljina ručke: 120cm
Dužina lopate: 160cm
Lopate za pizzu talijanskog proizvođača GI Metal spadaju u sam svjetski vrh ovakvih proizvoda. Kombinacijom materijala pobrinuli su se da kore budu postojane i prikladne za kontakt s hranom, ali su s druge strane dovoljno lagane da pizzaš ne osjeća bolove u leđima nakon cjelodnevnog rada. Više od 30 godina iskustva omogućilo je tvrtki GI METAL kvalitetnu, inovativnu i strastvenu proizvodnju svojih proizvoda, što se očituje u njihovoj uporabi.
Perforacija lopate donosi mnoge prednosti: Lakše klizanje - manja površina lopate znači manje trenja između lopate i tijesta. Rupice su dodatno zaglađene i zaobljene na rubovima kako bi tijesto lakše klizilo po kori i s nje, što znači da ćete moći potrošiti manje brašna na površinu za pripremu. Lakoća: Perforirana lopata sadrži manje materijala, što se pozitivno odražava na njegovi težini, što će svakako cijeniti oni koji se njime bave duže vrijeme. Manje dima: Ako se u pečenju koristi manje brašna, proizvodi se manje dima. Bolji okus: Nema više zagorjelog i gorkog okusa izazvanog zagorenim brašnom ispod tijesta. Manje čišćenja: Ako ima manje zagorjelog brašna, to će također dobro utjecati na čistoću i stanje pećnice nakon upotrebe.
Promjer površine za ulaganje: 23cm
Duljina ručke: 120cm
Dužina lopate: 160cm