Lopata za pizzu / 33cm / 96cm/Evoluzione
- Cijena bez PDV:
116,02 €
- Cijena s PDV-om:
141,54 €
- Koda:
8019618163627
- U kartonu:
1 kos
- Premer [mm]:
330
- Linija:
- Tip:
- Marka:
Zaliha: na zalihi
kos
Opis proizvoda
Linija Evoluzione donosi revoluciju u svijet lopata za pizzu. Najočitija prednost ove linije je drugačija distribucija rupakoja sada ide dijagonalno umjesto uzdužno. Učinak nije samo estetski, već i funkcionalan, budući da se takvim rasporedom rupica optimalnije struže brašno s dna tijesta, a omogućuje optimalnije klizanje tijesta po lopatici. Lopata Evoluzione je završena tehnikom S.H.A (Special Hard Anodizing), koja čini aluminijsku bazu mnogo otpornijom na toplinu (3x više od normalne anodizacije), udarce i abraziju, povećava njenu glatkoću i osigurava trajnost . Drška je dodatno pričvršćena za lopatu s tri zakovice - posebna tehnologija koju je Gi Metal posudio iz zrakoplovne industrije, predstavlja optimalan odnos između izdržljivosti i stabilnosti, uz zadržavanje odgovarajuće fleksibilnosti.
Pupčanje lopate donosi mnoge prednosti: Lakše klizanje - manja površina lopate znači manje trenja između lopate i testa. Rupice su dodatno zaglađene i zaobljene na rubovima kako bi tijesto lakše klizilo na i s lopatice, što znači da ćete moći potrošiti manje brašna na površinu podloge za pripremu. Lakoća: Perforirana lopata sadrži manje materijala, što se pozitivno odražava na njegovu težinu, što će svakako cijeniti oni koji se njime bave duže vrijeme. Manje dima: Ako se u pečenju koristi manje brašna, proizvodi se manje dima. Bolji okus: Nema više zagorjelog i gorkog okusa izazvanog zagorenim brašnom ispod tijesta. Manje čišćenja: Ako ima manje zagorenog brašna, to će također dobro utjecati na čistoću i stanje pećnice nakon upotrebe.
Lopate za pizzu talijanskog proizvođača GI Metal spadaju u svjetski vrh ove vrste alata. Kombinacijom materijala pobrinuli su se da reket bude izdržljiv i pogodan za kontakt s hranom, a s druge strane dovoljno je lagan da pizzadžija ne osjeća bolove u leđima nakon cjelodnevnog rada.
Promjer utovarne površine: 33cm
Duljina: 96cm
Više od 30 godina iskustva omogućilo je GI METAL-u kvalitetnu, inovativnu i strastvenu proizvodnju svojih proizvoda .što se ogleda u njihovoj upotrebi.
Pupčanje lopate donosi mnoge prednosti: Lakše klizanje - manja površina lopate znači manje trenja između lopate i testa. Rupice su dodatno zaglađene i zaobljene na rubovima kako bi tijesto lakše klizilo na i s lopatice, što znači da ćete moći potrošiti manje brašna na površinu podloge za pripremu. Lakoća: Perforirana lopata sadrži manje materijala, što se pozitivno odražava na njegovu težinu, što će svakako cijeniti oni koji se njime bave duže vrijeme. Manje dima: Ako se u pečenju koristi manje brašna, proizvodi se manje dima. Bolji okus: Nema više zagorjelog i gorkog okusa izazvanog zagorenim brašnom ispod tijesta. Manje čišćenja: Ako ima manje zagorenog brašna, to će također dobro utjecati na čistoću i stanje pećnice nakon upotrebe.
Lopate za pizzu talijanskog proizvođača GI Metal spadaju u svjetski vrh ove vrste alata. Kombinacijom materijala pobrinuli su se da reket bude izdržljiv i pogodan za kontakt s hranom, a s druge strane dovoljno je lagan da pizzadžija ne osjeća bolove u leđima nakon cjelodnevnog rada.
Promjer utovarne površine: 33cm
Duljina: 96cm
Više od 30 godina iskustva omogućilo je GI METAL-u kvalitetnu, inovativnu i strastvenu proizvodnju svojih proizvoda .što se ogleda u njihovoj upotrebi.