Lopata za pizzu / 36cm / 240cm / Azzura
- Cijena bez PDV:
134,26 €
- Cijena s PDV-om:
163,80 €
- Koda:
8019618175279
- Premer [mm]:
360
- Linija:
- Tip:
- Marka:
Besplatna dostava
Zaliha: preveri v poslovalnicah
Obvestite me, ko bo izdelek ponovno na zalogi
Opis proizvoda
Perforirana lopata za pizzu proizvođača GI Metal, Azzura Line, promjera lopata 36cm i dužine drške 200cm.
lopate za pizzu talijanskog proizvođača GI Metal spadaju u svjetski vrh ovakvog alata . Kombinacijom materijala pobrinuli su se da lopata bude izdržljiv i pogodan za kontakt s hranom, a s druge strane dovoljno je lagan da pizzaolo ne osjeća bolove u leđima nakon cjelodnevnog rada. Više od 30 godina iskustva omogućilo je tvrtki GI METAL kvalitetnu, inovativnu i strastvenu proizvodnju svojih proizvoda, što se ogleda u njihovoj upotrebi.
Perforacija lopata donosi mnoge prednosti: Lakše klizanje - manja površina rešetke znači manje trenja između rešetke i tijesta. Rupice su dodatno zaglađene i zaobljene na rubovima kako bi tijesto lakše klizilo na i s lopatice, što znači da ćete moći potrošiti manje brašna na površinu podloge za pripremu. Lakoća: Perforirana lopata sadrži manje materijala, što se pozitivno odražava na njegovu težinu, što će svakako cijeniti oni koji se njime bave duže vrijeme. Manje dima: Ako se u pečenju koristi manje brašna, proizvodi se manje dima. Bolji okus: Nema više zagorjelog i gorkog okusa izazvanog zagorenim brašnom ispod tijesta. Manje čišćenja: Ako ima manje zagorjelog brašna, to će također dobro utjecati na čistoću i stanje pećnice nakon upotrebe.
Promjer površine za ulaganje: 36x36cm
Duljina ručke: 200cm
Dužina lopata: 240cm
Sa sklopivom ručkom u 2 dijela.
lopate za pizzu talijanskog proizvođača GI Metal spadaju u svjetski vrh ovakvog alata . Kombinacijom materijala pobrinuli su se da lopata bude izdržljiv i pogodan za kontakt s hranom, a s druge strane dovoljno je lagan da pizzaolo ne osjeća bolove u leđima nakon cjelodnevnog rada. Više od 30 godina iskustva omogućilo je tvrtki GI METAL kvalitetnu, inovativnu i strastvenu proizvodnju svojih proizvoda, što se ogleda u njihovoj upotrebi.
Perforacija lopata donosi mnoge prednosti: Lakše klizanje - manja površina rešetke znači manje trenja između rešetke i tijesta. Rupice su dodatno zaglađene i zaobljene na rubovima kako bi tijesto lakše klizilo na i s lopatice, što znači da ćete moći potrošiti manje brašna na površinu podloge za pripremu. Lakoća: Perforirana lopata sadrži manje materijala, što se pozitivno odražava na njegovu težinu, što će svakako cijeniti oni koji se njime bave duže vrijeme. Manje dima: Ako se u pečenju koristi manje brašna, proizvodi se manje dima. Bolji okus: Nema više zagorjelog i gorkog okusa izazvanog zagorenim brašnom ispod tijesta. Manje čišćenja: Ako ima manje zagorjelog brašna, to će također dobro utjecati na čistoću i stanje pećnice nakon upotrebe.
Promjer površine za ulaganje: 36x36cm
Duljina ručke: 200cm
Dužina lopata: 240cm
Sa sklopivom ručkom u 2 dijela.